Ολυμπιακοί Αγώνες: Διπλή επιτυχία στην κωπηλασία για την Ελλάδα - Δύο χάλκινα σε άνδρες και γυναίκες-Νεολογία.gr

Breaking

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Διπλή επιτυχία στην κωπηλασία για την Ελλάδα - Δύο χάλκινα σε άνδρες και γυναίκες

 



Σημαντικές επιτυχίες κατάφεραν οι έλληνες αθλητές στην κωπηλασία καθώς η χώρα μας κέρδισε δύο χάλκινα μετάλλια στο διπλό σκιφ ανδρών και γυναικών.

Οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο γράφοντας ιστορία.

Οι Μιλένα Κοντού και Ζωή Φίτσιου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό διπλού σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών, πραγματοποιώντας απίθανη εμφάνιση.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με ανάρτηση στην πλατφόρμα "X" συγχαίρει τους τέσσερις κωπηλάτες, τον Αντώνη Παπακωνσταντίνου και τον Πέτρο Γκαϊδατζή και την Ζωή Φίτσιου και τη Μιλένα Κοντού που μας έδωσαν μεγάλη χαρά κατακτώντας δυο χάλκινα μετάλλια στην κωπηλασία στους Ολυμπιακούς του Παρισιού.

   Ειδικότερα, στην ανάρτησή της η Πρόεδρος αναφέρει:

   "Ο Πέτρος με τον Αντώνη και η Ζωή με τη Μιλένα χάρισαν στη χώρα μας δύο χάλκινα μετάλλια στην κωπηλασία, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Θερμά συγχαρητήρια και στους τέσσερις λαμπρούς μας κωπηλάτες, μας έδωσαν μεγάλη χαρά". 

Συγχαρητήριες αναρτήσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την κατάκτηση χάλκινων μεταλλίων στην κωπηλασία από τον Πέτρο Γκαϊδατζή και τον Αντώνη Παπακωνσταντίνου και από τη Μιλένα Κοντού και τη Ζωή Φίτσιου:

Συγχαρητήρια στους Έλληνες αθλητές για τα δύο μετάλλια στην κωπηλασία απέστειλε μέσω των κοινωνικών δικτύων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

"Μέσα σε λίγα λεπτά δυο μετάλλια! Χάλκινο οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών και χάλκινο οι Μιλένα Κοντού και Ζωή Φίτσιου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών. Η ελληνική κωπηλασία μάς κάνει υπερήφανους! Συγχαρητήρια!",

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΑΒΟΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ