"Εξαιρέσεις" στο σκοτάδι από τον Rous στο φεστιβάλ «Συνύπαρξη» -Νεολογία.gr

Breaking

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

"Εξαιρέσεις" στο σκοτάδι από τον Rous στο φεστιβάλ «Συνύπαρξη»

 



Μια ξεχωριστή «συναυλία στο σκοτάδι» θα δώσει ο Rous την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» για την υποστήριξη του Σωματείου «MDA Ελλάς» που φροντίζει άτομα με νευρομυϊκές παθήσεις.

Τη συναυλία διοργανώνει η ομάδα «Σπουδαία Events», που με όχημα την τέχνη ενισχύει κοινωφελείς σκοπούς. Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιήσει 24 events με 140 καλλιτέχνες και τεχνικούς, ενισχύοντας με 34.163 ευρώ 30 οργανισμούς και φορείς.

Τον Rous θα συνοδεύσει στο πιάνο ο Μάξιμος Δράκος.

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του δεύτερου διαπολιτισμικού φεστιβάλ «Συνύπαρξη» που διοργανώνει στις 27-29 Σεπτεμβρίου το Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης». Η ανάδειξη της κοινής ιστορίας και των κοινών βιωμάτων των ανθρώπων και η συνειδητοποίηση ενός κόσμου που χωράει πολλούς διαφορετικούς κόσμους αποτελούν τους στόχους του φεστιβάλ που έχει τον τίτλο «Ένας Κόσμος Μεγάλος».

Φέτος, οι δράσεις και οι φορείς που συμμετέχουν σχετίζονται με την προσβασιμότητα των ατόμων με ειδικές ανάγκες στον πολιτισμό, την ορατότητα των LGTBQI ατόμων και την αλληλεπίδραση σε κοινότητες προσφύγων και μεταναστών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, εκτός από τη συναυλία του Rous, και εκθέσεις, συζητήσεις και προβολές ταινιών, που θα φιλοξενηθούν στους χώρους του Ιδρύματος αλλά και σε ανοιχτές πλατείες στον Ταύρο.

Εισιτήρια για τη συναυλία διατίθενται στο λινκ https://www.ticketservices.gr/event/mcf-synavlia-sto-skotadi-me-ton-giorgo-rous/

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και διοργανώνεται με την ευγενική στήριξη του δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΑΒΟΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ